BANYOLAN KEUR ZAMAN SMA

 

 

Cerita ini menggambarkan kehidupan semasa SMA 5 Tasikmalaya angkatan 2002 kelas IPA 2 pas waktu istirahat diisi sambil nongkrong, ngemil, heureuy, mojok jeung sajabana. *bahasana campuran we nya

 

Aktor : semua murid kelas IPA 2

 

Pardi/parjo : orang singaparna, rada kasep, pinter, bageur tp maceuh pisan *heheh tong protes nya

Cici             : orang sukaraja, sok ngbrolkeun sex

Arif             : sarua orang sukaraja, murid nu sok” rajin.he

Ramdani & ela       : murid nu rada sholeh tinu lain

Dadang       : murid pang BADAGNA

Fitria           : murid nu cereweeeeeeeet pisaaaaaaan

Adi              : orang cibanjaran, budak ABRI

Tyan            : murid nu rada Tajir

Dede           : Bisa muncul dimana saja, murid nu rada gokil

Wendi          : kadang jad wenceu, ato jadi wayang

Riska           : orang mangkubumi, pagaweana muncrut we

Genk matre (isni, susi, yulia, fitri)

Irwan          : murid nu rada lieur

Cucu          : murid rajin dan sangat peka terhadap orang lain

Dadang       : murid pang BADAGNA

Jeung murid nu laina, hampura teu kasebut kabeh.

 

Dina hiji waktu istirahat, keur euweuh garawean barudak nongkrong dikelas bari ngemil jajanan ti si bibi, keur ngarumpul kitu mah nya geus we ngobrol kaditu kadieu.

 

Pardjo         : cici, menta lah bala bala teh, hoream kakantin uy

Cici             : embung ah meulina sautik, meuli we olangan

Pardjo         : beuh dasaaar urang sukaraja pelit uy..,

Adi              : heueuh jo, hese jeung sukaraja mah..,heheheh *ngabela urg uy

Pardjo         : eh ci kumaha tadi ceunah kabeurangan nya, duhhhh ari urang sukaraja nya, matakna berangkat teh heg ti subuh keneh, mawa  obor, mawa timbel 3 bungkus jang dijalan trus nungguan bus we sajam, jadi kadieu teh teu kabeurangan.., tuh bareng we jeung ci curip mawa motor, c eta ge da kana rakit heula.., hahahah seuri puas

Wenceu, dadang, riska, adi : wkwkwkwkwkwkwkwkwkw hahahahahahahahahah bener jo

Arif             : naon siah maneh jo mamawa sukaraja *bari ngalanjutkeun deui maca buku pelajaran fisika

Cici             : anjritttt maneh jo sangeunahna we, daripada maneh kudu make Gelebeg bari AG (Angin Gedebug) batur mah make AC, jalan teu pararuguh

Wenceu : heueuh ci, dina gelebeg mah can aya suku nu kaluar jandela mah tuluy we dideudeut trus ngetem we.

Adi, riska, dadang, dede,arif, cici : wkwkwkwkwkwwk hahahahhaha hhahahaha

Adi & riska : untung kita mah Cuma naek angkot 04 *berkhianan ti ci pardzo

Arif   : hahahahahhahah bener wenk *sambil ngalanjutkeun ngerjakeun soal fisika

Cici : HAHAHAHAAHAHAH *seuri ngabarakatak bari puas bari teu nyadar hitut

Pardjo : edaaaaannn maneh siah wenceu, dasar wayang teu kapake, geus we jadi suluh maneh mah..,hehe

(Datang we c dede jeung c Tyan)

Irwan & Dadang : Tyan, c dede kamana, naha sosoranganan maneh mah, laina c dede jeung maneh?

(Padahal c Dede bareng jeung c Tyan)

Kabehan     : Astagfirulloh, naha muringkak bulu punduk jeung bulu kelek..,

Tyan            : cik atuh babacaan we sugan c dede aya.., heheh *sambil dengerin MP3 Sambil megang N-Gage (batur mah can barogaeun)

( Dede sambil ngaleng c adi sambil sura seuri tea tanpa dosa..,)

Adi              : edaaaannn urang asa ngarasa beurat tonggong uy.., *rada kaget

Pardjo & Tyan : edaan edan babacaan geuwat di bisi aya nanaon, panggil c ramdani jeung ela meh tadarusan., wkwkwkw

Kabehan     : wwkwkwkwkwk hahhahahahha

Irwan & wenceu    : woyyyy aya baju ngalayang, tewak uy.., hahahah

Andin          : heueuh aya uka uka meureun, pantesan suasana rada angker *bari pedees tea nyariosna

Dede                    : Karehed teh maraneh ka aing teh siahhh..,hehehhe keur naraon uy? Perang antar kampung nya.., urang dukung sukaraja we da urang mah boga angkot 03 sok ditaekan ku cici

(Datang we cucu )

Cucu          : astadzim kalian teh pasea we antar kampung.., karunya deuih c dede tong diheureuyan wae.., mending ngerjakeun tugas we yuk

Kabehan     : T%^%#%#%^^^&*^*&%^$%^#$#$@$& *rieut mikirana

(Datang ramdani jeung ela)

Ela : astadzm kalian mah.., daripada heureuy teu pararuguh mending sholat Duha yukk

Ramdani : abi ge nembe tos sholat duha.., eh ela, PR kimia atos can? urang ngerjakeun ayeuna we yu

Cucu          : Hayu ahh abi can beres, ajak c arif tuh *cucu nyaut

Arif             : kela keur ngerjakeun heula fisika uy

 (tuh bener kan, ela, ramdani, cici jeung cucu mah rarajin jeung saroleh *kumaha we jiga urg)

(Sembari perang Sukaraja VS Singaparna keur gencatan senjata heula, c adi bebeja ka c pardjo),

Adi              : eh zo, ti kamari ela jeung ramdani duaan wae nya, kan kamari urg” pas di angkot nempo ela jeung ramdani keur nongkrong di pancasila

Kabehan     : wahhhh beneran yeuhhhh asiiik gosip

Dadang       : maneh di, awak gede tukang gosip oge, cik bagi bagi ateuhhh..,he

Genk matre : aya gosiiipp naon uyyyy hayuuu urg bergosip ria

Fitria : ihhhh asiiik aya gosippp, naon ihh gosipna, bejaan ihhh, atulaahhhhhh engggalaaaaaannnnnn abi can apal ihhhh *sora cempreng bari cerewet tea

Cici   : asiiik ganti topik, jd teu moyokan wae lembur urag *ngomong dina hate

Pardzo : hahahahah heueuh di, woyyy barudak kamari urg jeung c adi nempo  ela jeung ramdani balik sakola keur nongkrong di Terminal Pancasila, teuing keur naon tah, da katempona mah keur “UDUD SUPER” we. hahahahahahaha *rada lebay nyaritakeuna

Adi : hahahah bener uy, *ngadukung

Riska : hahahah beneran? naha kamari teu liat saya mah?

Adi & Pardi : kan beda angkot atuh, da riska mah duluan

Ela & ramdani        : ihhhhh naon sih kalian, kita mah kamari teh aya perlu janjiaan jeung baturan di pancasila

Adi & pardi ; tuhhh kan bener kamari nongkrong duaan di pancasila

Pardzo        : mun teu salah mah ningali teh bari UDUD., wkwkwkwkwkkw heureuy

Ramdani      : enya lah kumaha maneh dzo, urg kamari beak sabungkus malahan

Kabehan     : wwkwkkwkw hahahahaah *kakara nempo ramdani heureuy kitu

(Keurr seuseurian ngeunah, datang teh guru fisika)

Deurrrr ahhh kabeh poho can ngerjakeun tugas fisika.., bari baringung tea bisi dititah kahareup ngerjakeun.., Buku c arif we diparebutkeun..,

 

Hatur Nuhun Ka Saparakanca

 

_To Be Continue_

 

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: